Tidlig sesong

Sist oppdatert: 13.01.21

Tidlig sesong starter onsdag 31.03.21 og koster kr.3500,- for perioden 31.03.21 til 30.04.21.

 

Hvis det er ønske om døgnleie fra fredag 26.03.21 for å få litt mer ut av påskeferien, så ønsker vi rask tilbakemelding på hvor mange som ønsker dette. Styret har gitt meg lov til å utvide det tilbudet vi først kom ut med, og hvis det er mange nok som melder seg kan vi kanskje få til dette. Døgnpris er kr.350,- og det vil da gjelde de dagene før den 31.01.21. Jeg ansetter gjerne vaskehjelp tidligere enn 31.mars hvis det er ønskelig, men da er det nødvendig med en tilbakemelding på hvor mange som ønsker akkurat dette. Sjekk tilbake på denne siden for oppdateringer.

 

Døgnleie i tidlig sesong perioden kan tilbys hvis dette bestilles på forhånd i god tid. Pris: kr.350,- per døgn. Strømledningen må da tas ut ved avreise hvis man ikke ønsker å betale for hele tidlig sesong perioden.

 

Resepsjonen er kun betjent etter avtale i perioden 31.mars til 30.april. Vi er å treffe på telefon:
33 14 02 20 mandag-fredag kl.08.00 til kl.16.00. Avtaler for påfylling av dusjtag kan gjøres i dette tidsrommet.  

 

Helligdager i påsken og søndager skal ikke brukes til snekring, saging eller annet støyende arbeid. Hvis det skulle oppstå en nødsituasjon, kan dere nå oss på telefon: 33 14 02 20 tast 8 fra hovedmenyen som henvist.

 

Pulverapparat er viktig å ha på plass i vognen, spesielt nå som brannslangene ikke har vann. Sjekk også brannvarsler i vognen.

 

Øvre toalettanlegg holdes åpent i tidlig sesong perioden. Her er det vintervann. Vann kan hentes i kranen under den første vasken du kommer til. Når vi er utenfor frostfare vil vi sette på vannet ute på plassen.  
 
Butikken er stengt frem til normal sesongstart.

Tømmestasjon for portabel wc er åpen på øvre delen av plassen. Det er viktig at ikke portable wc tømmes rett i do på toalettanlegget. Tenk hygiene, og det regner jeg med at de fleste gjør.

 

Det er også viktig og ivareta smittevernreglene som gjelder i Larvik kommune. Ingen må komme til campingplassen hvis man er syk. Husk avstand og bruk sprit. Vask dere godt på hendene med såpe ved toalettbesøk, så slipper vi kanskje unna smitte på plassen i år også.
  
Vennligst sjekk saldo på dusjtag ved oppstart. Saldo på dusjtag kan sjekkes i alle automater i toalettanlegget med display.
 
Husk at de 8 siste sifferne på nøkkelkortet til bommen må sendes på e-post eller varsles på telefonnr: 33 14 02 20 minst 3 dager i forveien. Har du nøkkelkort med flere siffer på, så er det BW-nummeret vi trenger for å få aktivert det. 

Mvh Fritz Blikstad

Lydhusstranda Camping

Adresse

Lydhusstranda Camping

Hummerbakkveien 99

3294 Stavern 

Ring

Tlf: 33 14 02 20