Tidlig sesong

Sist oppdatert: 24.03.22

Hei! 

Tidlig sesong starter fredag 01.04.22 kl.09.00 og koster kr.3500,- for perioden 01.04.22 til 29.04.22.

Bestilling og betalingsfrist: 30.mars

 

NB! Oppdatering. Sykkelritt i Brunlanes den 2.april. Det kan være vanskelig å komme frem til campingplassen midt på dagen har vi erfart tidligere. Så unngå bilkjøring til litt utpå ettermiddagen.

Sesonggjester kan bestille døgnleie fra fredag 01.04.22 hvis man ønsker opphold før sesongstart. Døgnprisen er kr.350,- og oppholdet må avtales på forhånd! Strømledningen må tas ut ved avreise hvis man ikke ønsker å betale for hele tidlig sesong perioden.

Resepsjonen er kun betjent etter avtale i perioden 1.april til 29.april. Vi er å treffe på telefon:
33 14 02 20 mandag-fredag kl.08.00 til kl.16.00. Avtaler for påfylling av dusjtag kan gjøres i dette tidsrommet.  

 

Helligdager i påsken og søndager skal ikke brukes til snekring, saging eller annet støyende arbeid. Hvis det skulle oppstå en nødsituasjon, kan dere nå oss på telefon: 33 14 02 20 tast 8 fra hovedmenyen som henvist.

 

6kg pulverapparat er viktig å ha på plass i vognen, spesielt nå som brannslangene ikke har vann. Sjekk også brannvarsler i vognen og bytt batteri hvis det trengs.

 

Øvre toalettanlegg holdes åpent i tidlig sesong perioden. Her er det vintervann. Vann kan hentes i kranen under den første vasken du kommer til. Når vi er utenfor frostfare vil vi sette på vannet ute på plassen.  
 
Butikken er stengt frem til normal sesongstart.

Tømmestasjon for portabel wc er åpen på øvre og nedre del av plassen. Det er viktig at ikke portable wc tømmes rett i do på toalettanlegget. Tenk hygiene, og det regner jeg med at de fleste gjør.

 
Vennligst sjekk saldo på dusjtag ved oppstart. Saldo på dusjtag kan sjekkes i alle automater i toalettanlegget med display.
 
Husk at de 8 siste sifferne på nøkkelkortet til bommen må sendes på e-post eller varsles på telefonnr: 33 14 02 20 minst 3 dager før ankomst. Har du nøkkelkort med flere siffer på, så er det BW-nummeret vi trenger for å få aktivert det. 

Mvh Fritz Blikstad

Lydhusstranda Camping