Tidlig sesong

Sist oppdatert: 22.04.21

Hei!

Øvre toalettanlegg kan endelig åpnes for alle tidlig sesong kunder!

Det er krav om bruk av munnbind i toalettanleggene, så husk dette!

Påfylling av dusjkort forhåndsavtales på telefon og betales med vipps, siden resepsjonen er stengt sesongstart den 30.april.

Vi kan treffes på: E-post: post@lydhusstranda.no eller på tlf: 33140220.

Hvis noen blir syke eller har symptomer på korona, må dere holde dere hjemme/reise hjem.

Vask hendene før og etter bruk av fellesanlegg/slanger. Dette er vel sunn fornuft og noe dere kan fra før, men da har jeg i hvert fall sagt det.

Ønsker dere et fint opphold! 

 

Mvh Fritz Blikstad

Lydhusstranda AS

Tidlig sesong starter onsdag 31.03.21 og koster kr.3500,- for perioden 31.03.21 til 30.04.21.

Det er også mulig for sesonggjester og booke døgnleie allerede fra fredag 26.03.21 for å få litt mer ut av påskeferien. Døgnpris er kr.350,- og det vil da gjelde de dagene før den 31.03.21. 

 

Døgnleie i tidlig sesong perioden kan tilbys hvis dette bestilles på forhånd i god tid. Pris: kr.350,- per døgn. Strømledningen må da tas ut ved avreise hvis man ikke ønsker å betale for hele tidlig sesong perioden.

 

Resepsjonen er kun betjent etter avtale i perioden 31.mars til 30.april. Vi er å treffe på telefon:
33 14 02 20 mandag-fredag kl.08.00 til kl.16.00. Avtaler for påfylling av dusjtag kan gjøres i dette tidsrommet.  

 

Helligdager i påsken og søndager skal ikke brukes til snekring, saging eller annet støyende arbeid. Hvis det skulle oppstå en nødsituasjon, kan dere nå oss på telefon: 33 14 02 20 tast 8 fra hovedmenyen som henvist.

 

Pulverapparat er viktig å ha på plass i vognen, spesielt nå som brannslangene ikke har vann. Sjekk også brannvarsler i vognen.

 

Øvre toalettanlegg holdes åpent i tidlig sesong perioden. Her er det vintervann. Vann kan hentes i kranen under den første vasken du kommer til. Når vi er utenfor frostfare vil vi sette på vannet ute på plassen.  
 
Butikken er stengt frem til normal sesongstart.

Tømmestasjon for portabel wc er åpen på øvre delen av plassen. Det er viktig at ikke portable wc tømmes rett i do på toalettanlegget. Tenk hygiene, og det regner jeg med at de fleste gjør.

 

Det er også viktig og ivareta smittevernreglene som gjelder i Larvik kommune. Ingen må komme til campingplassen hvis man er syk. Husk avstand og bruk sprit. Vask dere godt på hendene med såpe ved toalettbesøk, så slipper vi kanskje unna smitte på plassen i år også.
 
Vennligst sjekk saldo på dusjtag ved oppstart. Saldo på dusjtag kan sjekkes i alle automater i toalettanlegget med display.
 
Husk at de 8 siste sifferne på nøkkelkortet til bommen må sendes på e-post eller varsles på telefonnr: 33 14 02 20 minst 3 dager i forveien. Har du nøkkelkort med flere siffer på, så er det BW-nummeret vi trenger for å få aktivert det. 

Mvh Fritz Blikstad

Lydhusstranda Camping