Tidlig sesong

Det blir mulighet for å bestille tidlig sesong i år også.

Tidlig sesong har bestillingsfrist 20.mars og koster kr.3500,-

Tidlig sesong starter mandag 1.april.

Vi åpner også for muligheten til å bestille helgeovertnatting. Ønsker du å benytte deg av en helg i april måned koster dette kr.900,- fredag til søndag. Bestilling må skje 3 dager før ankomst. Siste helg i april kan også bestilles (mandag 29.april inkludert). Enkelt døgn i april måned kan dessverre ikke bestilles, da dette blir for mye å administrere utenom sesong.

 

Helligdager i påsken og søndager skal ikke brukes til snekring, saging eller annet støyende arbeid. Hvis det skulle oppstå en nødsituasjon, kan dere nå oss på telefon: 33 14 02 20 tast 8 fra hovedmenyen som henvist.

 

Øvre toalettanlegg holdes åpent i april måned. Vann kan hentes i kranen under den første vasken du kommer til i dette bygget. Når vi er utenfor frostfare vil vi sette på vann ute på plassen.  
 
Butikken er stengt frem til normal sesongstart. Tømmestasjon for portabel wc er også stengt frem til det blir vann ute på plassen.
 
Resepsjonen er kun betjent etter avtale i perioden 1.april til 30.april. Vi er å treffe på telefon: 33 14 02 20 mandag-fredag kl.08.00 til kl.16.00. Avtaler for påfylling av dusjtag kan gjøres i dette tidsrommet.
 
Vennligst sjekk saldo på dusjtag ved ankomst. Saldo på dusjtag kan sjekkes i alle automater i toalettanlegget med display.
 
Deres 8 siste siffer på nøkkelkortet til bommen må sendes på e-post eller varsles på telefonnr: 33 14 02 20 innen 20. mars. 

 

 

Mvh Fritz Blikstad

Lydhusstranda Camping

Adresse

Lydhusstranda Camping

Hummerbakkveien 99

3294 Stavern 

Ring

Tlf: 33 14 02 20