Nyheter

25.03.20

Har ikke fått noe mer informasjon om åpning av sesong. De fleste campingplassene forbereder seg til normal åpning, så får vi krysse fingrene at vi får lov til det. Gir beskjed hvis jeg hører noe mer.

16.03.20

Viktig melding til alle som har sesongplass!

På grunn av Corona viruset, blir det dessverre ikke tidlig sesong i år. Til dere som har betalt for dette allerede, vil beløpet bli returnert til konto. Egen informasjon om dette sendes ut til de det gjelder.

Vi satser på oppstart som normalt 30.april. Dette kan selvfølgelig forandre seg.

Betalingsfristen for sesongplass er fortsatt 1.april. Vi skjønner at Corona viruset har rammet mange økonomisk og for de som ikke lenger ønsker å ha sesongplass hos oss, så har vi utvidet oppsigelses fristen i år til 1.april. Dette må skje skriftlig, per brev eller på e-post.

Ved oppsigelse vil betalt forskudd og sesongleie returneres hvis dere ønsker å si opp plass, men da må sesongplassen ryddes og være klar til ny leietaker innen sesongstart 30.april.

Det er ikke mulig å videreselge plass uten at sesongleie er betalt. Salg av plass må også godkjennes av daglig leder. Så ta kontakt! Salgsskjema finner dere på nettsiden vår. Dette må underskrives og leveres før et eventuelt salg finner sted.

For flere spørsmål, kontakt oss på post@lydhusstranda.no eller ring oss på telefon: 33 14 02 20.

Håper dette går fort over og at vi ser dere snart igjen!

Mvh Fritz Blikstad,

Lydhusstranda Camping

 

13.03.20

Treningsstudioet er stengt på grunn av coronaviruset. Det åpnes igjen når kommunen mener det er forsvarlig. Sms varsel blir sendt ut når vi åpner igjen.

19.12.19

Vi ønsker alle våre kunder god jul og godt nyttår! Vi tar juleferie og er tilbake på telefon torsdag 2.januar. Svartid på e-post henvendelser er 1-3 dager i denne perioden.

16.12.19

Det har vært aktivitet av mus i området. Vi oppfordrer til å se til vognene deres. Åtestasjoner rundt service bygg blir jevnlig besøkt av mus, så vi har registrert at det er mer aktivitet enn vanlig.

 

Adresse

Lydhusstranda Camping

Hummerbakkveien 99

3294 Stavern 

Ring

Tlf: 33 14 02 20